Liderii Alianței USR PLUS în vizită la Zalău. Dan Barna și Dacian Cioloș vor interacționa cu membrii și simpatizanții, duminică pe Platoul de Marmură

USR Sălaj organizează evenimentul „Drumul spre victorie trece prin Zalău” în data de 24 martie începând cu ora 12:00 pe Platoul de Marmură din fața Prefecturii Sălaj. Programul va cuprinde întâlnirea cu simpatizanții Alianței 2020 USR PLUS, strângere de semnături și interacțiunea cu membri și simpatizanți PLUS și USR. La evenimentul de duminică participă președintele USR Dan Barna, președintele PLUS Dacian Cioloș și candidații la alegerile europarlamentare Dragoș Pîslaru și Dan Clinci.

Campania de strângere de semnături pentru participarea la alegerile europarlamentare se află pe ultima sută de metri. Până în 18 martie, Alianța USR PLUS a adunat peste 270.000 de semnături din cele 300.000 necesare. USR Sălaj si PLUS Sălaj vă așteaptă să semnați pentru a susține Alianța 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai în mai multe locații din municipiul Zalău, pe Platoul de Marmură inclusiv sâmbătă între orele 9:00-13:00, lângă Spitalul Județean de Urgență Zalău în stația de autobus și la sediile, USR Sălaj situat în Piața Iuliu Maniu nr. 9 și PLUS Sălaj situat pe strada Unirii nr. 19 etaj 1. 

sursa foto USR Zalău

Adauga comentariu