Liderii Alianței USR PLUS s-au aflat în vizită la Zalău. Dacian Cioloș: ''Alianța 2020 USR PLUS propune politicieni care nu au venit să se căpătuiască, ci să facă treabă''

USR Sălaj a organizat astăzi 24 martie evenimentul „Drumul spre victorie trece prin Zalău” pe Platoul de Marmură din fața Prefecturii Sălaj. Președintele USR Dan Barna, președintele PLUS Dacian Cioloș și candidații la alegerile europarlamentare Dragoș Pîslaru și Dan Clinci s-au întâlnit cu simpatizanții Alianței 2020 USR PLUS, au strâns semnături și au interacționat cu membri și simpatizanți PLUS și USR.  

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a declarat în conferința de presă că alături de președintele USR, Dan Barna se află într-un turneu în țară, în vederea pregătirilor pentru alegerile europarlamentare, faza de strângere de semnături. Ambii lideri s-au întâlnit cu membrii de partid iar după conferință au ieșit în oraș unde s-au întâlnit și au socializat cu simpatizanții.

''Săptămâna viitoare intenționăm să depunem lista de candidați pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central. Alianța USR PLUS a depășit 400.000 de semnături și ne apropiem de 500.000 de semnături. În județul Sălaj obiectivul nostru a fost de 5.000 de semnături si s-au strîns peste 9.900 de semnături, iar până săptămâna viitoare o să depășim 10.000. Semnăturile sunt importante nu doar pentru dpunerea listelor dar și pentru că este o oportunitate foarte bună de a veni în contact cu oamenii, de a discuta cu ei, de a le explica cine suntem și ce vrem să facem. Suntem o alianță care-și propune schimbarea în bine a României și suntem încurajați de comportamentul oamenilor, inclusiv în Sălaj. Doar în Zalău au fost strînse peste 7.000 de semnături în doar câteva săptămâni'', a declarat Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș a mai vorbit de guvernarea Dragnea- PSD din vina căruia România duce lipsă de investitori, un segment important pentru țara noastră, acuzând Guvernul de lipsă de responsabilitate prin calitatea politicienilor și a încheiat subliniind că România este a șasea țară ca pondere, inclusiv prin prisma voturilor, a șasea țară ca forță din Uniunea Europeană, doar că nu se simte deloc în comportamentul politicienilor noștri. Alianța 2020 USR PLUS propune politicieni care nu au venit să se căpătuiască, ci să facă treabă a conchis Dacian Cioloș. 

Adauga comentariu