Liberalii pregătiți să reprezinte interesele românilor la scară europeană. Președintele PNL Sălaj, Lucian Bode: "Un vot acordat PNL va face Sălajul vizibil la nivel european"

PNL este pregătit să reprezinte cât mai bine interesele României și a românilor la scară europeană. Lucian Bode, președintele PNL Sălaj face un apel către sălăjeni și îi îndeamnă să iasă la vot pe 26 mai și spune că voturile acordate Partidului Național Liberal înseamnă că România va fi respectată în Europa, iar Sălajul va deveni vizibil, atât la nivel național cât și european. Lucian Bode: "Vis-a-vis de sălăjeni, vă dau un singur exemplu elocvent, cred eu, când pesta porcină africană a lovit România și județul nostru, Daniel Buda, sălăjeanul nostru a reușit să obțină fonduri importante pentru despăgubirea fermierilor afectați. De altfel, Daniel Buda este unul din cei mai activi și mai respectați europarlamentari și nu oriunde, ci în cea mai importantă familie europeană - PPE. Un vot acordat PNL este un vot pentru o Românie respectată în Europa, dar și pentru un Sălaj vizibil la nivel național și european".

Lucian Bode a participat la Sibiu la Summitul PPE alături de membrii Biroului Executiv ai PNL, Președintele României Klaus Iohannis și președintele PPE Joseph Daul, la debutul celei mai importante reuniuni europene din ultimii ani, în cadrul căreia s-a creionat un plan de acțiuni menite să pună în prim plan cetățenii prin apropierea lor de construcția europeană. În acest context, PNL este pregătit pentru a reprezenta cât mai bine interesele României și a românilor la scară europeană, spune Lucian Bode.

Joseph Daul, președintele #PPE a declarat, referitor la referendumul declanșat de președintele Klaus Iohannis: ”Sper ca lucrurile să se întâmple în acest fel şi spun asta în calitate de preşedinte al PPE. Ceea ce cer cetăţenilor români este să răspundă la acel referendum. Miza este legată de statul de drept, de justiţia independentă, de lupta contra corupţiei. De aceea a declanşat Klaus Iohannis referendumul. Are deplină dreptate şi îl susţin cu 200%. Trebuie ca poporul să se exprime. Răspunsul este în mâinile poporului.”

PNL Sălaj susține referendumul declanșat de Președintele Klaus Iohannis. Votul masiv DA la referendum poate opri asaltul PSD-ALDE la justiție. În 26 mai 2019, PNL va vota DA la Referendum pentru o justiție corectă, spun membrii PNL Sălaj.

Adauga comentariu