La un pas de o TRAGEDIE. Șoferul autocisternei a adormit la volan. UPDATE accident Poarta Sălajului

Trei persoane au fost rănite în accidentul de azi, din Poarta Sălajului, petrecut intre două autoturisme si o autocisternă. Potrivit informațiilor Ziarul de Sălaj, se pare că șoferul autocisternei ar fi adormit la volan. 

Potrivit IPJ Sălaj, la data de 19 iulie a.c., ora 16:30, pe Drumul Național 1F, în localitatea Poarta Sălajului, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane. 

Polițiștii ajunși la fața locului  au constatat faptul că, între o autoutilitară și un autoturism, s-a produs o coliziune.

Autoutilitara era condusă de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Târgu Mureș, iar autoturismul de către o tânără,  de 28 de ani, din comuna Agrij.

De asemenea, pentru a evita impactul, o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Zalău, care conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din partea dreaptă, a sensului său de mers.

În urma evenimentului, cele două conducătoare auto și pasagera dreapta față din autoturismul condus de femeia, de 33 de ani, au suferit leziuni ușoare.

Conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările,  în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Adauga comentariu