La presiunea jurnaliștilor de la Ziarul de Sălaj, fetele de la HC Zalău se pot antrena în condiții DECENTE

De aproximativ o lună de zile, jurnaliștii Cristian Bîrjac și Eduard Farcaș, de la Ziarul de Sălaj, fac presiuni pe lângă conducerea Primăriei Zalău, prin intermediul articolelor, a telefoanelor și a solicitărtilor oficiale, pentru a rezolva problemele grave de la Sala Sporturilor din Zalău.

În cele din urmă, demersul jurnalistic a lui Cristian și Eduard nu a fost lăsat de izbeliște, astfel că începând de astăzi handbalistele de la HC Zalău se pot antrena în condiții decente. 

Cei doi jurnaliști au semnalat la Sala Sporturilor mai multe probleme printre care lipsa aerului condiționat, pereții plini de mucegai din cauza faptului că plouă în sală și altele. 

Prima proeblemă la Sală a fost rezolvată ieri seară, când directorul de Patrimoniu, Alexandru Pura, de la Primărie, ne-a informat că funcționează aerul condiționat, iar handbalsitele de la HC Zalău nu mai trebuie să se antreneze suportând o căldură de peste 30 de grade cât sunt în sală.

Astăzi ne-am deplasat pe teren și am constatat că informația este adevărat, a fost rezolvată problema aerului condiționat de la Sala Sporturilor. 

Până în toamnă, și celelalte problmele ridicate de jurnaliști vor fi remediate de cei din Primăria Zalău, după cum dă asigurări Alexandru Pura.

Mai multe despre acest subiect: FOTO. Probleme mari la Sala Sporturilor Zalău: plouă în interior, aerul condiționat nu funcționează, tencuiala cade de pe pereți


Adauga comentariu