La mai bine de patru luni după alegerile din 2020, o comună din Sălaj nu are VICEPRIMAR. Motivul INCREDIBIL

După alegerile locale din 27 septembie 2020, o comună din Sălaj încă nu are viceprimar. Este vorba despre comuna Rus, unde primar a fost ales pentru un nou mandat Ioan Aurelian Cozma. De atunci și până în prezent, consilierii locali nu s-au putut pune de acord asupra viceprimarul. 

Consiliul Local al comunei Rus este format din trei consilieri PNL, doi PSD, doi PMP și câte unul de la USR și Restart. Contact telefonic, priamarul Cozma ne-a explicat și motivele pentru care comuna încă nu are viceprimar. Edilul spune că din 9 consilieri, cinci vor să ocupe funcția de viceprimar. În aceste condiții, Cozma este și primar și viceprimar. 

”Noi facem sedințe de Consiliu Local, iar consilierii nu votează. Este dreptul lor. Consilierii locali au diferite idei și opinii. Sunt mai mulți candidați decât ”necandidați”. Eu le fac pe toate, lucrez și primar și viceprimar. De asemenea, eu am o echipă foarte capabilă langă mine. Din nouă consilieri, cinci vor să ocupe funcția de viceprimar”, ne-a declarat edilul comunei Rus. 

Adauga comentariu