La inițiativa echipei Ziarul de Sălaj, primarul Ionel Ciunt PROMITE rezolvarea problemelor de la Sala Sporturilor din Zalău

Primarul Ionel Ciunt a aflat despre problemele de la Sala Sporturilor prin intermediul jurnaliștilor de la Ziarul de Sălaj, celor care le-a și promis că va remedia de îndată problemele.

Imediat după materialele publicate de Ziarul de Sălaj, primarul orașului a luat atitudine și l-a pus pe directorul de la patrimoniu, Alexandru Pura să identifice toate problemele de la Sala Sporturilor, să ne contacteze și să ne dea asigurări că până la mijlocul lunii august, când HC Zalău începe să joace acasă meciuri de handbal, problemele sunt rezolvate.

Cei de la Primăria Zalău au cosntatat că aerul condiționat este nefuncțional, iar deja s-a luat legătura cu o firmă care să repare aparatura. S-a mai constatat că plouă în interiorul Sălii Sporturilor, zona de competiție, dar și în zona de protocol, iar aceste probleme vor fi și ele remediate. 

'Până la mijlocul lunii august toate problemele constatate vor fi remediate. Cu aerul condiționat vom rezolva chiar zilele acestea, mai rămâne să reparăm zona afectată de ploi din interiorul Sălii, dar și acoperișul, să vedem pe unde plouă în incinctă și să remediem situația", ne-a declarat Alexandru Pura. 

Adauga comentariu