La aproape doi ani de la TRAGEDIA care a șocat România, Gheorghe Gurzău încă nu și-a primit pedeapsa

La aproape doi de ani de la tragedia care a șocat o țară întreagă, Gherghe Gurzău, patronul firmei Gurzău Trans, acuzat de procurori de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, va intra din nou în sala de judecată. Este al 17-lea termen de la debutul procesului. Primul termen din acest an în dosarul 1657/337/2019, va avea loc în 27 ianuarie de la ora 9.30.

O fetiță de 12 ani și-a pierdut viața, în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. Giulia Sabou, a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean.

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean

Procurorii l-au trimis în judecată pe șoferul/patron Gheorghe Gurzău, într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Zalău în data de 15.04.2019. 

Gheorghe Gurzău a stat mai multe luni în arest preventiv, după care la mijlocul lunii aprilie 2019, magistrații de la Judecătoria Zalău au decis să-l trimită în arest la domiciul. 

Adauga comentariu