Jurnaliștii de la Sălăjeanul au “uitat” să-i informeze pe sălăjeni că patronii lor sunt după gratii

Patronii trustului Sălăjeanul se află de aseară în arestul IPJ Sălaj, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile, în dosarul penal al echipei Volei Municipal Zalău.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus, vineri, 22 mai 2020,  punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații C.M.V și C.D.G pentru săvârșirea infracțiunilor de obținere ilegală de fonduri în forma continuată (26 de acte materiale), faptă prevăzută și pedepsită de articolul 306 aliniat 1 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal și delapidare în forma continuată (228 de acte materiale) faptă prevăzută și pedepsită de art. 295 alin 1 raportat la art. 308 cu aplicarea art. 35 alin 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal. 

Chiar dacă presa locală a informat sălăjenii despre acest lucru, singurii care nu au arătat adevărul în acest caz au fost jurnaliștii de la Sălăjeanul. "Subalternii" patronilor se pare că au uitat de acest subiect extrem de important pentru Sălaj, mai ales că Daniela Coța a fost în trecut viceprimar al Zalăului și consilieră a fostului premier Viorica Dăncilă. 

Ultimele articole adăugate pe site-ul sălăjeanul.ro sunt despre niste oamenii care au pescuit nelegal, faptul că se redischide muzeul din Zalău plus alte câteva articole de "oraș'. 


Mai mult decât atât, în momentul în care presa locală arăta lucrurile necurate de la echipa de volei, jurnaliștii de la Sălăjeanul au început să atace echipa de fotbal SCM Zalău, deținuta de primăria Zalău. Mai multe amănunte pe acest subiect, click aici

În concluzie am vrea să atragem atenția jurnaliștilor de la Sălăjeanul să-i informeze corect pe sălăjeni, mai ales ca mulți dintre ei au publicitate la acest trust și din punctul nostru de vedere merită ca și aceștia să afle adevărul despre lucrările făcute de familia Coța în Zalău. 

 


 

Adauga comentariu