JOS PĂLĂRIA pentru sălăjenii cu suflet mare care au ajutat-o pe Adriana să se poată lupta cu boala

În doar câteva zile sălăjenii s-au mobilizat exemplar și au donat 85.000 de lei, mai mult cu 5.000 de lei față de cât avea nevoie Adriana pentru a se putea lupta cu o boală nemiloasă. Adriana nu știe cum să le mulțumească tuturor celor care au sprijinit-o.

"Nu reusesc sa exprim in cuvinte recunostinta mea fata de acest gest marimimos, acest sprijin al vostru. Va multumesc din suflet tuturor celor care ati fost alaturi de mine de cand sunt nevoita sa duc aceasta lupta. Sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu ma va ajuta sa trec cu bine si peste aceasta greutate. Nu pot decat sa va multumesc inca o data pentru mobilizarea si donatiile facute intr-un timp nesperat de scurt! Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca bunatatea!", spune Adriana. 

Reamintim că zălăuanca Adriana Ciotlăuș va împlini pe 16 septembrie vârsta de 45 de ani. Este mamă a două fete deosebite - Andreea (19 ani) și Paula (14 ani). Andreea a fost anul trecut șefă de promoție la Colegiul Național "Silvania", terminând liceul cu media 10, în timp ce Paula tocmai ce a intrat în clasa a IX-a. 

Adriana lucrează la Registrul Comerțului din Zalău, iar de curând a fost lovită de o veste cumplită. Are nevoie de 17.000 de euro pentru a putea să răzbească lupta cu o boală crudă - neoplasm ovarian și carcinomatoza peritoneala. 

Zălăuanca a fost diagnosticată în urmă cu patru ani, fiind operată. La doi ani de la operație a avut prima recidivă și a reluat ședințele de chimioterapie, dar din păcate nu a reușit să le ducă la capăt pentru că a suferit un șoc anafilactic din cauza substanțelor administrate în ședințele de tratament. 

Astăzi, boala Adrianei a recidivat din nou. Pentru a putea să răzbească lupta cu această recidivă, Adriana are nevoie de o intervenție chirurgicală a cărei costuri se ridică la suma de 17.000 de euro.

Pentru că nu-și permite să pună atâția bani jos a cerut ajutorul nostru, al oamenilor de bine, al celor care tot timpul am demonstrat că reușim împreună. 

Iar noi, oamenii cu suflet mare, am demonstrat că împreună suntem o forță și reușim să ajutăm pe cei care se află în impas total. 

JOS PĂLĂRIA! 

Adauga comentariu