JOS PĂLĂRIA pentru Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Poliției Sălaj

Maria Cristea este unul dintre cei mai profesioniști polițiști din IPJ Sălaj. Deși este purtător de cuvânt, aceasta își face treaba ca la carte. Nu există oră, zi sau minut la care Cristea să nu răspundă la telefon. Noi am vrea să scriem și despre alți polițiști că sunt profesioniști. Și cu siguranță sunt numeroși profesioniști. Dar nu putem. De ce? Pentru că cei din IPJ Sălaj nu vor din câte se pare. 

Cristea a înțeles mai bine ca oricine că informațiile pe care le oferă nu le dă pentru a satisface curiozitatea jurnaliștilor, ci le publică pentru a oferi publicului, cetățenilor, adică celor care contribuie la bugetul de salarii a Poliției Sălaj, punctul de vedere al instituției. 

Maria Cristea merită tot respectul. Nu că ne ajută pe noi, pe jurnaliști, ci pentru că vă oferă dumneavoastră, cititorilor, infromații clare, precise și pertinente despre evenimentele din oraș.

Nu același lucru poate fi spus despre cei care îi țin locul. De exemplu, Cristea postează zilnic pe site-ul instituției comunicate de presă care arată activitatea Poliției. Spre comparație, Florin Popiț, cel care îi ține acum locul, postează un buletin de presă o dată pe săptămână. 

Vă întrebăm noi pe dvs cititorii, cum vreți să vă informăm corect, fără părtinire, când institulțile statului nu vor să facă asta?! Nu mai voribim de limbajul de lemn, de neînțeles din comunicatele de presă, ci doar de modul de acțiune.

Din 12 august până astăzi, deși au fost nenumărate evenimente, Poliția nu a mai avut niciun punct de vedere. Culmea, când doamna Cristea este la muncă, Poliția are puncte de vedere zilnic.

Ori Poliția vorbește doar cu Cristea, ori aceasta își face prea bine treaba, sunt doar două variante. 

Adauga comentariu