JOS PĂLĂRIA pentru Alexandru Pura, directorul Direcției Patrimoniu din Primăria Zalău

Alexandru Pura este unul dintre șefii din Primăria Zalău care își face treaba indiferent că e zi, noapte, luni, marți sau sâmbătă, duminică. A demonstrat acest aspecti cel mai bine zilele trecute. Deși SCM Zalău este o mare dezamăgire a orașului, Alexndru Pura, directorul Direcției de Patrimoniu și-a făcut treaba ca la carte, iar pentru aceasta merită un "jos pălăria".

Pura este persoana care pune cel mai mult suflet la SCM Zalău și face tot ce depinde de el pentru ca echipa să meargă bine. Cel mai bun exemplu este Stadionul Municipal Zalău. 

Stadionul, despre care putem spune că este aproape o ruină, a fost readus la viață prin grija directorului Pura. Acesta a satat la Stadion două zile, de dimineața până seara pentru a se îngriji că totul iese cum trebuie. A fost adus gazon, a fost vopsit exteriorul, a fost amenajată clădirea, s-a făcut curățenie lună și bec, iar pentru aceasta directorul merită apreciat. 

Mai mult, nu doar de soarta Stadionului s-a ocupat. După materialele apărute în Ziarul de Sălaj în care ridicam problema bazelor sportive, Pura a și pus mâna la treabă și a făcut tot ce a depins de el pentru a moderniza ce paote fi modernizat și repara ce poate fi reparat.

Dacă toți directorii și-ar da intersul în Primăria Zalău precum o face Alexandru Pura, atunci cu siguranță fața orașului ar fi alta. 

Să spunem că Alexandru Pura a fost din anul 2009 director adjunct al AJOFM și a ajuns la conducerea Direcției Patrimoniu din Primăria Zalău în septembrie 2018. Postul de director la Patrimoniu a rămas anul trecut vacant după ce fostul director Ioan Tulai s-a pensionat. 

Adauga comentariu