JOS PĂLĂRIA! Otto Haller, antreprenorul care face politică pentru a rezolva problemele comunității

Deși este un om de afaceri de succes, Otto Haller se deosebește foarte mult de coelgii lui din breaslă. Otto Haller este printre singurii oameni de afaceri din județul Sălaj care a decis să se imlpice activ în viața comunității și să încerce să aducă un plus în viața județului.

Otto Haller deține o clinică medicală în Zalău, iar afacerile îi merg foarte bine. Totuși, antreprenorul nu a stat cu mâinile în sân la problemele zălăuanilor, și a decis să se implice activ în politică. Haller, față de alții, nu face politică pentru a se îmbogăți. O face din plăcere. Este consilier local în Consiliul Local Zalău, ales pe listele PNL, și își dorește să aducă un plus în viața zălăuanilor.

Liberalul este singurul consilier local din Zalău care vorbește clar, pe înțelesul tuturor. Haller nu vorbește doar de dragul de a se băga în seamă. Acesta ridică probleme serioase în Consiliul Local, probleme ce îi afctează pe toți zălăuanii.

Haller a ridicat problema curățeniei din oraș, a locurilor de parcare, a forței de muncă cât și problemele tineretului. Este nemulțumit că sunt prea multe festivaluri folclorice și prea puține evenimente pentru tineri. 

Haller este singurul consilier local care a ridicat în ședințe problema tinerilor care pleacă din Zalău spre Cluj-Napoca sau Oradea, fără să se mai întoarcă.

Dacă toți cei 21 de consilieri locali din Zalău ar urma exemplul liberalului, atunci cu siguranță orașul ar căpăta un alt aspect, mult mai atractiv pentru zălăuani. 

Adauga comentariu