JOS PĂLĂRIA. Mobilizare generală pentru Zoli, zălăuanul care trăiește sub CERUL LIBER

Zoli este un zălăuan care alături de câinele lui trăiește sub cerul liber. Nu are un acoperiș deasupra capului, iar fiecare zi e o nouă provocare, o nouă zi în care trebuie să îndure frigul din această perioadă a anului. 

Mai mult decât atât, Zoli și-a petrecut și sărbătorile de iarnă pe străzile din Zalău, departe de căldură și de bunătățile de pe masă. 


Se pare că pentru Zoli va ieși soarele si pe strada lui. Asta deoarece un grup de zălăuani s-au mobilizat rapid pentru a strânge bani pentru a cumpăra o rulotă. Nu e nu stiu ce ajutor, însă pentru Zoli este mâna cerească. Nu va mai fi nevoit sa doarma sub cerul liber, în mijlocul iernii. 

"Pentru Zoli, fiecare zi e o noua provocare. Lipsa unui adapost il determina sa doarma sub cerul liber!!!!!!!!!!!!! E greu de imaginat... imposibil de experimentat... Noua cand ne e frig, fugim repede la caldura. Zoli nu are unde... Asadar, ne-am gandit sa cumparam o rulota. Cea mai ieftina ar fi in jur de 700 euro. Ma adresez voua, celor care il cunoasteti, si sunt convinsa ca asa cum il ajutati pe el, ajutati si alti oameni si animalute, insa o donatie minima din partea fiecaruia ar ajuta", este anunțul zălăuanilor cu suflet mare.

Pentru donatii - RO96BTRLRONCRT 0142207301. SABAU HELGA GIANINA. BANCA TRANSILVANIA. PENTRU ZOLI.

 
 

Adauga comentariu