JOS PĂLĂRIA. Împreună am REUȘIT. Zoli și câinele său au primit un acoperiș deasupra capului și nu vor mai fi nevoiți să doarmă sub cerul liber

Bătânul Zoli și câinele lui vor avea un acoperiș deasupra capului. Asta după ce mai mulți zălăuani cu suflet mare au decis că vor să-i schimbe viața. Și au făcut-o.

Cazul bătrânului Zoli a întristat un județ întreg pentru că acesta trăia sub cerul liber, alături de câinele său. Nu avea o casă sau un acoperiș deasupra capului. Trăia în frig. 

De azi, viața lui s-a schimbat. Prin intermediul unei zălăuance stabilte la Cluj-Napoca s-a dat startul unei campanii umanitare pentru achiziționarea unei rulote care a ajuns la Zalău în cursul zilei de azi. Mai mult decât atât, s-au strâns destui bani atât pentru rulotă cât și pentru mai multe bunuri. 

Pe această cale vrem să vă mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru faptul că ați dat dovadă de mare omenie. Vă anunțăm că această campanie s-a încheiat, însă cei care doresc să-l ajute în continuare pe Zoli o pot face personal. 

Comentarii

POPA

07.02.2021 22:38

 Din pacate el si acum seara orele19 l-am vazut abia mergand pe GHERGARIU  in sus, teribil si vineri tot asa, cand sta in locuinta aceea, l-au parasit puterile

Adauga comentariu