ISU Sălaj nevoit să reprogrameze activitățile organizate pentru copii de 1 iunie din cauza vremii: ”În calitate de salvatori suntem alături de comunităţile greu încercate de aceste fenomene meteo severe”

Copiii sunt fascinați de misiunile pompierilor și vizitează frecvent sediile ISU din Sălaj, iar pompierii sunt prezenți mai mereu alături de copii în grădinițe și școli. Anul acesta, activitățile pe care pompierii sălăjeni și le-au propus de 1 iunie, Ziua Copilului vor fi reprogramate și asta pentru că pompierii sunt nevoiți să fie alături de sălăjenii care au avut de suferit din cauza vremii nefavorabile.

Toţi copii ne iubesc și sunt fascinați de misiunile noastre, iar noi la rîndul nostru suntem prezenţi alături de ei în grădiniţe, şcoli, sau suntem bucuroşi de oaspeţi şi primim vizite la sediile noastre din judeţul Sălaj. Din păcate, furia naturii ne ţine departe de activităţile pe care ni le-am propus să le petrecem împreună de ziua voastră dragi copii, şi în calitate de salvatori suntem alături de comunităţile greu încercate de aceste fenomene meteorologice severe, transmite ISU Sălaj.

ISU Sălaj a transmis La mulţi ani! copiilor de pretutindeni și anunță că va organiza o întâlnire cu copiii în data de 9 iunie în “Orăşelului Copiilor” la parcul Brădet din Zalău. Pompierii sălăjeni vă aşteaptă la o nouă întâlnire pentru a petrece clipe frumoase şi de veselie, duminică 9 iunie 2019, în cadrul “Orăşelului Copiilor”, în intervalul orar 13-18.00, la parcul Brădet din Zalău. La mulţi ani tuturor copiilor de pretutindeni!

foto: ISU Sălaj

Adauga comentariu