Isprava unui tânăr din Sâg. A fost arestat pentru 30 de zile după ce a distrus un autoturism, și-a dat foc la casă și a săvârșit mai multe furturi

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Sâg, a fost reținut de polițiști mierucri, 13 martie 2019, după ce a comis mai multe infracțiuni pe raza comunei începând cu luna noiembrie a anului trecut. În cauză, tânărul a fost arestat pentru 30 de zile. 

În acest context, Postul de Poliție Sâg a stabilit în urma cercetărilor efectuate, că un tânăr de 21 de ani din Sâg a distus la sfârșitul lunii noiembrie 2018, un autoturism ce aparținea unui administrator al societății comerciale, de pe raza comunei, pe motiv că nu a fost servit cu băuturi alcoolice în afara orelor de program.

Tânărul de 21 de ani și-a continuat activitatea de infractor și în acest an, astfel că la data de 6 martie pe fondul consumului de alcool și-a incendiat locuința. În noaptea de 11 spre 12 martie a pătruns prin efracție (a spart un geam) într-o altă societate comercială de unde a sustras băuturi alcoolice și țigări, cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Ultima infracțiune comisa de tânăr a fost în noaptea de 12 spre 13 martie când a pătruns într-o anexă gospodărească ce aparținea unei femei din comună și a sustras un motofierăstrău, în valoare de 1700 lei, care a și fost recuperat de polițiști.

”În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cel în cauză a fost reținut în dimineața zilei de miercuri, iar în cursul aceleași zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și furt calificat. Pe numele tânărului, instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia”, ne-a informat IPJ Sălaj. 

sursa foto - evz.ro

Adauga comentariu