Isprava unui tânăr de 20 de ani din Zalău. Băut la volan a intrat într-un stâlp și într-o poartă de acces, iar un pasager a ajuns la spital

Un grav accident de circulație a avut loc azi-noapte, în jurul orei 1.17. Un tânăr de 20 de ani, băut la volan a avariat un stâlp, a intrat într-o poartă de acces a unui imobil, iar pasagerul din autoturism a ajuns la spital. 

Azi-noapte în jurul orei 1:17, un zălăuan de 20 de ani conducea autoturismul pe strada Maxim Gorki, din municipiul Zalău, iar din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a avariat un stâlp şi a intrat în poarta de acces a unui imobil. În urma impactului, pasagerul din autoturism, un tânăr de 21 de ani, din Zalău, a fost rănit grav și transportat la spital pentru ingrijiri medicale. 

Potrivit IPJ Sălaj, șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză. 

foto - unupetrotus.ro

Adauga comentariu