Isprava unui bărbat într-un sat din Sălaj. Polițiștii i-au făcut dosar penal

Un sălăjean a comis ieri o sumedie de infracțiuni pe raza localități Popeni. Bărbatul a încălcat o hotărâre judecătorească, a condus fără permis și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. 

În acest context, potrivit IPJ Sălaj, în data de 30.08.2020 ora 06:32, lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău, au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 , cu privire la faptul că, în data de 30.08.2020, în jurul orei 06:00, o persoană de sex masculin nu a respectat ordinul de protecție emis de Judecătoria Jibou prin care acestuia i se restrâng anumite drepturi printre care acela de a nu se apropia la o distanță de 100 de metri față de locuința unei alte persoane. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, nefiind respectate măsurile dispuse printr-un ordin de protecție emis de de o instanţă de judecată.

Mai mult, acesta a condus un  autoturism pe DN 1H prin localitatea Popeni fără a poseda permis de conducere, a refuzat testarea cu apartul alcooltest și implicit a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei. 

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de de nerespectarea unei hotarâri judecătorești, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și refuz de recoltare probe biologice .

Adauga comentariu