Isprava unui adolescent de 16 ani din Zalău. A condus beat, fără permis și a intrat într-un cap de pod

Un adolescent de 16 ani din Zalau a trecut prin clipe de groaza in aceasta diminineata, in jurul orei 2.00. Beat fiind si fara permis a condus un autoturism si a intrat intr-un cap de pod, ranindu-se foarte grav. A avut de suferit si un minor de 14 ani.

In acest context, duminica 14 aprilie 2019 la ora 2.00, un adolescent de 16 ani, din municipiul Zalau, conducea autoturismul pe Drumul Comunal 70A, iar in localitatea Sangeorgiu de Meses, pe un sector de drum in aliniament, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat intr-un cap de pod. 

In urma impactului a rezultat ranirea grava a conducatorului auto si ranirea usoara a pasagerului de pe locul din dreapta fata, un minor de 14 ani.

“La testarea cu alcooltestul a rezultat o valoare pozitiva, conducatorul auto avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat. Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In cauza, politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa”, ne-a transmis purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea.

Adauga comentariu