Ipoteză șocantă în cazul dispariției lui Tudor Niream

Un membru al familiei lui Tudor Niream a postat un mesaj tulburător pe Facebook. Horia Niream, unchiul zălăuanului de 15 ani dispărut anul trecut pe 23 noiembrie vine cu o ipoteză șocantă. Acesta este convins că în spatele misterioasei dispariții se află o persoană cu care Tudor a plecat cu forța sau de bună voie, căreia îi cere să îndrepte lucrurile și să iasă la lumină cu tot ce s-a întâmplat de la data dispariției.

”În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informații personale și chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înțeleg firea omului de a digera o poveste cu belșug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viața unor oameni care peste noapte și fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei.
Mi se face greață când mă gândesc la ce s-a întâmplat și nu pot dori acest lucru nici unui dușman. 
Scriu aceste cuvinte complet conștient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariția lui Tudor, și care într-un fel sau altul, se ține la curent cu cazul! Ești o jigodie de om, în orice circumstanțe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forța sau de bună voie. Dacă spun că ești om e chiar prea mult, ești doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. Ai paralizat cu frică părinți iubitori care vroiau să facă viața mai bună pentru un copil cu o imaginație mai mare decât orizontul.
Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate și vrei să îndrepți lucrurile, să ieși la lumină cu ce s-a întâmplat! #HaiAcasaTudor!”, este mesajul tulburător al unchiului lui Tudor Niream, Horei Niream.

Tudor Niream, un zălăuan de 15 ani, elev la Colegiul Național ”Silvania” Zalău a dispărut din casa bunicilor, din localitatea Recea Mare, în noaptea de 23 noiembrie 2018. De atunci, nu se mai știe nimic de el. 

În momentul dispariției era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalemente: întalțime 1,70m; păr șaten, spre blond; ochi căprui; constituție atletică, fără semne particulare.

Cei care dețin informații sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat post de poliție sau să sune la numărul de telefon 0744487728. 

 

Adauga comentariu