IPJ Sălaj despre șoferii care se urcă băuți la volan. ”Sunteți un pericol social atunci când vă urcați la volan sub influența alcoolului”

În ultima perioadă, drumurile publice din Sălaj sunt pline de șoferi care se urcă sub influența alcoolului la volan. Mai mult decât atât, cauzele unor accidente rutiere care se petrec în Sălaj, au la bază consumul de alcool al șoferilor înainte de a se urca la volan. 

În acest context, IPJ Sălaj ne-a transmis că, polițiștii sunt mereu la datorie prezintă toleranță ZERO la acest gen de fapte. Mai mult decât, aceștia sunt un un pericol social atunci când vă urcați la volan sub influența alcoolului.

”Acest gen de fapte, pe care le prezentăm opiniei publicului nu sunt știri „bombă” și nicidecum nu au rolul de a vă îmbogăți cultura generală, ci de a vă face să conștientizați dumneavoastră, șoferii, că sunteți un pericol social atunci când vă urcați la volan sub influența alcoolului.

Nu vă bazați pe faptul că dumneavoastră nu vi se poate întâmpla nimic, că poliția nu vă „prinde” ori că vă veți „înțelege” cumva.

Polițiștii sunt mereu la datorie și prezintă toleranță ZERO la acest gen de fapte.

Și dacă permisul nu e chiar atât de important pentru unii dintre dumneavoastră, nici libertatea nu este?!

Pentru a vedea finalitatea acestor dosare și consecințele unor astfel de fapte, vă invităm să accesați portalurile instanțelor de judecată, acolo veți găsi nenumărate persoane condamnate la închisoare cu executare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Diferența dintre viață și moarte, dintre libertate și detenție o poți face tu!

Alege corect, cât ești conștient”, a transmis IPJ Sălaj. 

Adauga comentariu