IPJ Sălaj are doi purtători de cuvânt. Marius Stuparu, seful Poliției Sălaj: ”Vrem să pregătim o a doua persoană pentru că în momentul în care doamna Cristea este în concediu să avem acoperire”

IPJ Sălaj are din 1 iunie doi purtători de cuvânt, agent șef, Maria Cristea și ofițer Ioana Rus, potrivit spuselor lui Marius Stupura, șeful IPJ Sălaj. 

Marius Stuparu, șeful IPJ Sălaj, susține că a luat această decizie pentru ca în viitor să nu mai întâmpine probleme cu comunicarea. Comisarul-șef a dat un exemplu când în urmă cu câteva zile, Maria Cristea a fost în concediu medical, iar de partea cu comunicarea nu s-a ocupat nimeni. 

”Va rămâne doamna Cristea purtărtor de cuvânt, iar acum vrem să pregătim o a doua persoană pentru că în momentul în care doamna Cristea este în concediu, să avem acoperire. Ioana Rus este în probă și vom vedea pe parcurs. Am avut o problemă de ceva timp când doamna Cristea a fost în concediu medical. Pe mine nu mă interesează persoana, mă interesează ca polțistul să aibă competențele și abilitățile pe funcția pe care o deține”, a spus Marius Stuparu, seful Polției Sălaj. 

Într-o altă ordine de idei, să mai spunem că mandatul lui Suparu de împuternicire în fruntea IPJ Sălaj a împlinit termenul de un an și nu a mai putut fi prelungit, însă comisarul-șef a fost împuternicit pe postul de adjunct al IPJ Sălaj și desemnat ca șef al Poliției sălăjene pentru o perioadă nedeterminată.

Adauga comentariu