Ionel Ciunt, primarul care rezolvă problemele lăsate de Căpîlnașiu

Radu Căpîlnașiu a fost primar al Zalăului din anul 2004 și până în 2016, când zălăuanii l-au preferat pe actual primar Ionel Ciunt. Chiar dacă nu mai este primar, Căpîlnașiu a lasat în urmă multe probleme nerezolvate. De exemplu una dintre probleme este drumul foarte prost de pe strada Tipografilor, cea care duce spre Episcopie.

Mai mulți locuitori din acea zonă a Zalăului ne-au relatat faptul că au făcut mai multe cereri ca acel drum să fie asfaltat. Au primit doar promisiuni și vreo doua basculante de pietriș. 

”Pe vremea fostului primar Radu Căpîlnașiu s-au făcut cel puțin 30 de cereri dacă nu mai multe. Ne-au tot promis că o să vină să asfalteze drumul însă doar cu promisiunile am rămas. Au venit de două ori cu pietriș. De nenumărate ori am avut probleme cu autoturismele pe acel drum. Dar totul s-a schimbat de când este primar Ionel Ciunt. După doar trei cereri Primăria Zalău s-a mobilizat și de săptămâna trecută au și început lucrul la asfaltarea drumului”, ne-a declarat un locuitor de pe strada Tipografilor.

Primele utilaje care au început lucrul pe strada Tipografilor au fost văzute la finalul săptămânii trecute.

Comentarii

CapdePorc

09.10.2018 16:40

Dl barjac felicitari,sa incepem sa ridicam osanale primarului pentru ca a "ordonat" asfaltarea dupa doar 3 cereri!Frumos articol,exemplu bun!A fost o limba in cur (de toata frumusetea) dat in dosul lu' Ciunt cel mic si viteaz!

Adauga comentariu