IOANASHOPMED, un magazin din Zalău, donează 15 la sută din încasări până în 31 martie pentru Aylin Pop

Tot mai mulți zălăuani sunt impresionați de drama prin care trece Aylin Pop, eleva de la Liceul Pedagogic  din Zalău, care suferă de o formă foarte gravă a scoliozei. Tânăra zălăuancă suferă de șapte ani de această boală și doar o intervenție chirurgicală o poate salva. Coloana vertebrală a fetei s-a înclinat la 68 de grade, iar azi are mari dificultăți de a trăi normal.

Un magazin din Zalău, administrat de o femeie cu suflet mare, CodruțaIoana Puriș, a decis să se implice și să dea o mână de ajutor.  IOANASHOPMED își va dona 15 %  din încasări până în 31 martie 2021. Magazinul care oferă spre vânzare produse de îngrijire, igienă și întreținere corporală îi pune la dispoziție toate produsele de care are nevoie, gratuit. 

"Ne alaturam si noi cu toata dragoatea si sprijinul pe care il putem oferi lui Aylin si mamei acesteia de a depasi cu bine acest obstacol care o împiedica pe Aylin sa isi indeplineasca visurile, dar cum spuneam este doar un obstacol peste care va trece cu bine si visurile ei vor deveni realitate", spune Codruța Ioana Puriș.

Click aici pentru povestea tinerei Aylin Pop pe care viața a pus-o la grea încercare. 

Cei care vor să o ajute pe Aylin pot dona în conturile:

RO68RNCB0214027985950004 – RON

RO46RNCB0214027985950012 – EURO

ambele deschise la Banca Comercială Română (BCR) – titular Pop Alin Vasile, tata fetei!

Adauga comentariu