Investiție de un milion de euro în comuna Românași

Drumurile din comuna Românași vor intra într-un proces de reabilitare pe termen lung. În acest context, primarul Ioan Buda a anunțat că s-a dat startul la lucrările de infrastructură rutieră în valoare de un milion de euro, prin proiectul ”Modernizarea infrastructurii rutiere din Comuna Romanasi” prin PNDR, program finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

Demararea proiectului a început la finalul lunii august 2017, iar de câteva zile au început și lucrările la modernizare drumurilor din comuna Românași. Potrivit proiectului de reabilitare, se fac lucrări de asfaltare a drumurilor și se construiesc șanțuri betonate. De asemenea se va realizare și accese la proprietățile locuitorilor din Românași. 

Valoarea totală a proiectului este de 999.800 de euro, bani proveniți prin Programul Național de Dezvoltare Regională. Executantul acestui proiect este Drum Construct SRL, firmă care trebuie să finalizeze lucrările până în 23 august 2020.

 

 

Adauga comentariu