Întâmplări de la Referendum. Vezi ce au făcut două zălăuance

NU are rost sa mai aduc aminte rezultatul referendumului, cred că toată România a auzit de eșec. Vreau doar să vedem ce a rămas după acest CHESTIONAR național. Au rămas milioane de întâmplări și tot atâtea milioane de buletine de vot. Nu e problemă pentru că vine iarna și în sobă arde focul, cum ar zice bunica, Dumnezeu s-o ierte!

Două întâmplări mai ciudate s-au petrecut și în Zalău, la două secții de votare. Ieri seară, în cea de-a doua zi de referendum al familiei, la Secția de votare nr.3 se prezintă o doamna. După ce primește buletinul de vot de întră în cabină de votare. Stupoare, după o secundă iese cu buletinul în mână și urlă că ea nu înțelege întrebare și că despre căsătorie și familie nu scrie nimic pe buletinul. Într-un final, doamna este lămurită de membrii comisiei și pleacă acasă liniștită ca și-a exprimat un drept sacru al poporul român...de a vota...chiar dacă probabil nici acum nu știe ce a votat.

Într-o altă secție de votare, altă doamnă, altă întămplare. După ce și-a exprimat votul, doamna repsectivă a cerut urna mobilă pentru soțul ei, care este netrasnportabil de o zi și avea dureri la picioare. Comisia secției de votare îi explică procedura, doamna se face că nu înțelege și face sesizare, care este respinsă. Pentru a beneficia de urna mobilă trebuie să faci dovada medicală ca nu te poți deplasa și să completezi o cerere. Bineînțeles că doamna nu avea nicio dovadă medicală. Surpriză, după câteva minute apare soțul fără nicio problemă medicală, între timp îi trecuse crampele musculare.

Vorba bunicii mele - Dacă e votare, votăm - Nu mai contează pe cine, ștampila contează...

Adauga comentariu