Instanța a decis. Gheorghe Gurzău va fi cercetat în continuare după gratii

Magistrații de la Tribunalul Sălaj au decis în cursul zilei de azi ca Gheorghe Gurzău să fie în continuare cercetat în arest preventiv. În acest context, Gurzău a depus ieri, ( luni, 25 februarie 2019) o contestație prin care a cerut să fie cercetat în arest la domiciliu, însă azi, instanța a respins contestația ca fiind nefondată. 

Gheorghe Gurzău se află în arest preventiv încă de joi, 21 februarie 2019, când a fost arestat pentru 24 de ore. Cu câteva zeci de minute de a expira mandatul de 24 de ore, instanța a admis cererea procurorilor ca Gurzău Gheorghe să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața, marți după-amiază (19 februarie 2019), într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Giulia Sabou, fetița de 12 ani a fost înmormântată vineri, 22 februarie 2019, în satul natal, Badon, comuna Hereclean. 

 

Adauga comentariu