Inspectoratul Școlar solicită Primăriei Zalău gratuitate la cazare pentru participanții la "Olimpiada Satelor din Transilvania". Costurile se ridică la 5000 lei

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj solicită sprijinul Primăriei Zalău în oranizarea și desfășurarea concursului interjudețean de matematică pentru clasele a IV-a - a VIII-a "Olimpiada Satelor din Transilvania", nominalizată în calendarul concursurilor interjudețene/regionale 2019 fără finanțare din partea Ministerului Educației. La "Olimpiada Satelor din Transilvania" care se va desfășura în perioada 12-14 aprilie 2019 participă 105 elevi, șapte profesori însoțitori și șapte șoferi din județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sibiu și Sălaj.

Sprijinul solicitat Primăriei de către Inspectoratul Școlar constă în cazarea fără taxă a elevilor și profesorilor însoțitori, la internatul Liceului Tehnologic "Voievod Gelu" Zalău. Costurile pentru cazarea celor 105 elevi, șapte profesori și șapte șoferi în internatul școlar al Liceului Voievod Gelu se ridică la 5.040 lei. Calculele au fost făcute în conformitate cu hotărârea Consiliului Local din 29 noiembrie 2018 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019, a tarifelor și chiriilor pentru bunurile ce aparțin domeniului public și privat al municipiului Zalău. Tariful de închiriere pentru o cameră la internatul școlar pentru cazare ocazională este de 20 de lei pe noapte pentru elevi și 30 de lei pe noapte pentru adulți. Consiliul Local Zalău va analiza în ședința din 11 aprilie solicitarea Inspectoratului Școlar Sălaj privind aprobarea cazării cu titlu gratuit pentru participanții la Olimpiada Satelor din Transilvania. 

foto mihai-viteazul.ro

Adauga comentariu