INEDIT. Rețeta prin care nora lui Tiberiu Marc, Amalia îi scapă pe sălăjeni de kilogramele în plus

Nora lui Tiberiu Marc, Amalia Marc este un medic de nutriție foarte apreciat în rândul sălăjenilor și nu numai. De curând, Amalia Marc explica pe paginele ei de Facebook cum reușeste că schimbe viața oamenilor prin interes și zâmbet. Azi, într-o nouă postare pe rețeaua de socializare, doctorul în nutriție prezintă rețeta succesului în bătalia cu kilogramele în plus. 

Amalia Marc susține că nu sunt ”scurtături” pentru a da jos kilogramele pe care le-ai pus în ani de zile și nici uleiuri esențiale, pastile sau băuturi care fac minuni. Există o singură varinată mișcare și mâncare sănătoasă. 

Iată și rețeta prezentată de Amalia Marc

”Cum să slăbești 10kg în 2 săptămâni. Cum să ai corpul mult dorit în 7 zile. Cum să ajungi la mărimea S în 10 zile. De ce...dacă ai pus kg în ani, crezi că le poți da jos în câteva zile? Nu este sănătos să slăbești 10kg în 10 zile. Indiferent ce greutate ai. Nu căuta soluții rapide la o “problemă” pe termen lung. Nu căuta scurtături. Nu sunt. Nu există uleiuri esențiale, pastile magice, shake-uri miraculoase. Ai o singură variantă care îți poate garanta reușita pe termen lung. Să mănânci sănătos și să te apuci de mișcare. Atât. Restul sunt povești. Nu poți lua liftul către succes. Trebuie să o iei pe scări”, susține nora lui Tiberiu Marc, Amalia. 

Amalia Marc este medic în nutriție și administrează paginele Dr. Amalia Marc și Amelias. 

 

Adauga comentariu