INEDIT. ”Prada Absolută”, cartea unei zălăuance de 22 de ani, citită de sute de mii de oameni din întreaga lume

La 22 de ani, o tânără din Zalău are o pasiune mai aparte față de restul tinerilor, scrie cărți. Iar succesul îi bate la ușă, având în vedere că este citită de sute de mii de oameni din întreaga lume. 

Alexandra Bereczki este o tânără absolventă a Liceului Pedagogic Gheorghe Șincai din Zalău, iar acum este în an terminal la Facultatea de Știința și Ingineria Mediului, UBB, Cluj. Dacă ar exista două chestii relevante care să o descrie acestea ar fi pasiunea pentru animale și scrisul. Alexandra adoră să scrie, ceea ce o face puțin mai diferită de restul tinerilor din ziua de azi. 

Alexandra și-a descoperit această pasiune prin 2012 când a aflat de site-ul Wattpad, unde oricine poate să scrie cam orice sau să citească ceea ce scriu alții. Pentru tânăra zălăuancă, scrisul este o metodă foarte bună de relaxare. Mai mult decât atât, prin scris, Alexandra își creează propria lume în care evadează ori de câte ori simte nevoia. 

”Pasiunea mea pentru scris a început prin anul 2012, când am dat de site-ul acesta, numit Wattpad, unde oricine poate să scrie cam orice sau să citească ceea ce scriu alții. Consider că am o imaginație bogată, astfel că nu a trecut prea mult timp până să încep să scriu și să ajung la concluzia că îmi place al naibii de mult să o fac. Scrisul pentru mine este cea mai bună metoda de a mă relaxa. Îmi place să îmi creez propria lume prin scris, în care să pot evada de fiecare dată când simt nevoia. Și da, mi-ar plăcea să îmi fac o cariera din acest lucru, deși o să rămână mereu pe planul doi”, ne-a povestit Alexandra. 

”Prada Absolută”, peste 400 de mii de cititori

În prezent, Alexandra a publicat 4 cărți, iar la alte 7 încă lucrează. O carte publicată a reușit să fie citită de peste 400 de mii de oamni din întreaga lume. Este vorba despre ”Prada Absolută”, un roman de dragoste, care urmărește modul în care se conturează relația dintre personajele principale, Katelyn Marx și Ryan Crowell. Aceștia sunt conectați de un trecut dureros, chiar dacă în clipa în care se întâlnesc, într-un mod nu tocmai favorabil, nu pot să își aducă aminte de unde provine sentimentul de familiaritate pe care îl simt amândoi. Deși, tocmai acest sentiment este cel de la care pornește toată aventura. 

A început să scrie la carte din 2018, iar un an jumate mai târziu a finalizat-o. Cartea a avut succes pe paltforma Wattpad, fiind accesată de peste 400 de oameni din întreaga lume. 

”Tocmai ce am făcut primul pas în aceasta direcție. Am publicat cartea aceasta, numită Prada Absolută, un roman de dragoste, care urmărește modul în care se conturează relația dintre personajele principale, Katelyn Marx și Ryan Crowell. Aceștia sunt conectați de un trecut dureros, chiar dacă în clipa în care se întâlnesc, într-un mod nu tocmai favorabil, nu pot să își aducă aminte de unde provine sentimentul de familiaritate pe care îl simt amândoi. Deși, tocmai acest sentiment este cel de la care pornește toată aventura. Acest sentiment e suficient de puternic încât să îl convingă pe Ryan în legătură cu o decizie importantă: dacă să își ducă la bun sfârșit misiunea pentru care i s-a oferit o suma imensă de bani sau nu. Acum, deși am scris multe altele pe lângă aceasta carte, am știut, atunci când am ajuns la finalul ei, că vreau să ajung să o țin în mâini, în format tipărit. Am început să lucrez la povestea lui Ryan și a lui Katelyn de prin 2018 și am terminat-o aproape un an jumătate mai târziu. Cartea a fost de la bun început disponibilă pe Wattpad, iar acum mi-am făcut curaj să o public oficial, atât în format e-book, de pe Google Play cât și în format tipărit. Cartea a avut succes pe Wattpad. Sincer nu mă așteptam să prindă chiar atât de bine. A ajuns la mai bine de 400 de mii de vizualizări (și da, asta e destul de mult), fiind cea mai accesata dintre toate cele pe care le dețin, iar acesta, la un loc cu toate cuvintele frumoase adresate de catre cititori, au fost motive în plus pentru care am vrut să o public oficial. Nu am apelat la vreo editură momentan, chiar dacă mi-ar fi fost mult mai ușor astfel, poate o să o fac pe viitor” a mai spus Alexandra. 

În viitor, Alexandra are în plan mai multe cârți la fel de bune sau chiar mai bune, însă în această vară vrea să lanseze al doilea volum al cărții ”Prada Absolută”. Până atunci speră să treacă cu bine peste ultimul hop și cel mai mare, licența și să devină inginer. 

Noi îi transmitem succes pe toate planurile. 

 

Adauga comentariu