INEDIT. O poveste de succes din Sălaj. O tânără din Zalău a ajuns cunoscută în toată lumea după ce a câștigat un concurs internațional de unghii tehnice în Germania. Lucrarea ei i-a uimit pe toți cei 15 jurați

O zălăuancă a reușit să se remarce într-un domeniu în care concurența este foarte acerbă. Domeniul unghiilor tehnice în România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, iar o tânără din Zalău s-a remarcat în această activitate. Mai mult decât atât, tânăra a pus Sălajul și orașul Zalău pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la un concurs internațional de unghii tehnice. 

Anamaria-Olimpia Tite are 33 de ani și este din Zalău. A început să lucreze în acest domniu al unghiilor tehnice din aprilie 2019. Anamaria care a locuit timp de 7 ani alături de familie în Anglia spune că a încercat și acolo această activitate, însă a înâmpinat mai multe obstacole și a decis să se întoarcă definitiv în Zalău. Acum își desfășoară activitate la Salonul Yoa din cartierul Brădet.

Pornind de la ideea că în orice domeniu trebuie să-ți depășești limitele, Ananmaria s-a pus pe treabă după ce a revenit în Zalău. A muncit mult, a studiat foarte mult și încă învață deoarece în acest domeniu mereu apare ceva nou, iar Anamaria vrea să le ofere clientelor sale calitate. A parcurs până în prezent 12 cursuri de perfecționare, iar în decembrie 2020 a câștigat locul 1, la un concurs internațional desfășurat în Germania, Nailtop Competition, la categoria unghii extreme. Concursul a fost jurizat de 15 traineri imternaționali cu o foarte mare experiență în acest domeniu. 

”Lucrez în domeniul unghiilor tehnice din aprilie 2019. Cu toate că am încercat de multe ori să practic aceasta frumoasă meserie în Anglia, mi-a fost destul de greu să îmi formez o clientelă acolo, așa că am renunțat. După 7 ani în care am locuit în Londra împreună cu familia, la întoarcerea noastră definitivă în Zalău m-am hotărât să fac ceea ce îmi place cu adevărat și sa îmi depășesc limitele. Nu a fost tocmai ușor să îmi formez o clientelă, domeniul acesta în orașul nostru fiind destul de practicat, însă am avut încredere în mine și nu am renunțat chiar dacă au fost multe piedici. Am muncit mult, am studiat foarte mult și încă mai învăț deoarece în acest domeniu mereu apare ceva nou, iar eu vreau să le ofer clientelor mele calitate. Am parcurs până în prezent 12 cursuri de perfecționare, iar în decembrie 2020 am câștigat locul 1 la categoria unghii extreme participând la un concurs internațional desfășurat în Germania (Nailtop Competition). Ascensiunea mea a fost una rapidă și frumoasă datorită dedicării și pasiunii mele pentru unghiile tehnice. Cu siguranță vor mai urma alte cursuri și concursuri deoarece iubesc ceea ce fac”, spune Anamaria. 

Nailtop Competition a fost la prima ediție în 2020. Concurusl din Germania s-a desfășurat la trei categorii, începător, mediu și avansat. Anamaria a participat la categoria “începător” mixt design fiind prima competiție și a ales să realizeze o manichiură extremă de 10 centimetri cu tematică de iarnă care i-a adus locul 1.

Lucrările au fost jurizate de către 15 traineri internaționali, iar premiile au constat în bani, cupe gravate, diplome, medalii și produse. 

 

 

Adauga comentariu