INEDIT. O mașină ÎNTREAGĂ a fost aruncată la gunoi la un punct gospodăresc din Dumbrava

Dacă nu ar fi de râs ar fi de plâns, la cate-i poate trece unui om prin cap, atunci când vrea să scape de gunoaie. În periplul lor prin cartierele orașului la punctele de colectare a deșeurilor menajere, angajații Brantner Zalău au găsit la o ghenă din Dumbrava o mașină întreagă. Mașina era abandonată, pe bucăți, chiar în fața punctelor de colectare. Probabil erau prea mari bucățile, pentru a intra prin fereastra din grilajul de acoperire al ghenelor.

De asemenea, un cetățean din municipiul Zalău a sesizat faptul că la unul dintre punctele gospodărești îngropate a fost aruncat un pui de pisică. În fața punctului de colectare era parcată o mașină care bloca accesul autospecialei Brantner, să ridice platforma. A fost anunțată Poliția Locală care s-a deplasat la fața locului, iar după câteva ore puiul de pisică a fost salvat. 

 

În toamna anului trecut, un zălăuan sesiza faptul că a fost aruncat un porc, într-un punct gospodăresc îngropat. A fost sesizată Directia de Sănătate Publică, dar după cercetările efectuate s-a stabilit că alarma era falsă. Angajații operatorului de salubritate întâlnesc adesea, chestiuni anormale la punctele gospodărești. ''Oamenii depozitează mobilă, deșeuri voluminoase, televizoare, deșeuri de echipamente electrice și electronice, care ar trebui depozitate în centrele autorizate. Zălăuanii depozitează în continuare la punctele gospodărești astfel de deșeuri, asta cu toate că noi facem trimestrial campanii pentru strângerea deșeurilor electrice și electrocasnice și a deșeurilor voluminoase și le preluăm gratuit. Cetățenii preferă să le abandoneze la punctele de colectare a deșeurilor menajere. Mai comod pentru ei, dar autocompactoarele Brantner nu pot prelua astfel de deșeuri voluminoase pentru că ar strica, efectiv, compactorul'' , au declarat reprezentanții Brantner Sălaj. 

Adauga comentariu