INCREDIBIL! Un polițist local din Șimleu Silvaniei, acuzat că a lovit un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile la ieșirea din biserica greco-catolică

Pe pagina mișcării civice Reușim Împreună a apărut un mesaj incredibil, în care ni se aduce la cunoștință faptul că un polițist local din Șimleu Silvaniei a lovit un bărbat imobilizat într-un scaun cu rotile.

Din câte se pare, totul s-a petrecut în fața unei biserici, unde bărbatul a fost prezent pentru că preotul a realziat o campanie prin care să-l ajute pe acesta cu sprijinul enoriașilor. 

"Politia Locala din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj, "trântește" un om cu un handicap grav locomotor! De ce? Pentru ca poate! Unde? Taman la o slujba dedicata strângerii de fonduri exact pentru acel om! Un share ar ajuta enorm, cineva trebuie sa răspundă!!!

Bravos națiune! Halal să-ți fie, Cum bine zisa Caragiale. Azi am asistat la un incident demn de luat bine în seamă. La ieșirea din biserica greco-catolică din Șimleu Silvaniei, individul de la Poliția Locală, d-nul Nagy și-a "ăcut foarte bine treaba, în sensul că a brutalizat un om care stătea la ieșire (acesta avea un handicap locomotor foarte sever) ,despre a cărui problemă a vorbit preotul în biserică, solicitând ajutorul oamenilor prezenți la slujbă, pentru ca acesta să-și poată achiziționa materialul lemnos pentru o încăpere pe care a ridicat-o în localitatea Derșida.

Acest tratament li se aplică acestor oameni și bătrânelelor care vând câteva flori sau frunze de pătrunjel pe stradă ,dar când este vorba de un viol ,o tâlhărie sau o agresiune(fie ea și verbală) față de cineva, atunci unde sunt? Aceștia sunt plătiți din banul public și ar trebui să fie prompți la diverse solicitări ale cetățenilor. Fac ture cu mașina Poliției Locale prin oraș doar ca să vadă dacă cineva are ceva pe spațiul public ca să poată da amenzi.

S-a năpustit asupra acelui om care din cauza handicapului pe care-l avea, ar fi căzut pe scări dacă nu ar fi fost sprijinit. Au văzut acest incident toți oamenii care au ieșit din biserică în acel moment. Eu zic că nu ar trebui să lăsăm să treacă neobservate aceste incidente. Trebuie să luăm atitudine,în continuare,cum ,de altfel s-a și întâmplat.Oamenii au reacționat și nu au fost chiar nepăsători", se arată în postarea mișcării civice Reușim Împreună. 

sursa foto - bihoreanul

Adauga comentariu