INCREDIBIL! După ce a așteptat o oră în trenul blocat lângă Mirșid, o femeie a coborât și a mers pe jos acasă. Le-a spus celorlalți călători că ajunge mai repede așa

O femeie în jurul vârstei de 40 de ani s-a dat jos din trenul blocat într-un câmp înainte de Mirșid și a luat-o la pas spre casă. Aceasta le-a spus călătorilor că ajunge mai repede pe jos decât cu trenul care stă blocat mai bine de o oră, după cum ne relatează un martor ocular. 

Reamintim că peste 50 de călători ai CFR sunt blocați la această oră în mijlocul unui câmp din apropiere de satul Mirșid, după ce locomotiva unui tren s-a defectat. Trenul trebuia să ajungă la ora 16:28 la Jibou, de unde cei mai mulți aveau legătură spre Dej, județul Cluj. De peste o oră însă oamenii stau neputincioși îndurând o căldură de nedescris și așteaptă să se întâmple ceva. Nimeni nu știe când vor porni din drum.

În tren sunt numeroase persoane în vârstă, dar și elevi care fac naveta de la Zalău pe Valea Someșului. Călătorii susțin că în vagon e saună, resimțind temperaturi chiar și de peste 35 de grade, asta din cauza lipsei de ventilație din tren.

Adauga comentariu