Incepe "decapitarea" in Primaria Zalau!? Ionel Ciunt vrea sa reformeze institutia si sa infiinteze un birou unic

Aparatul bugetar din Primaria Zalau este unul stufos, care nu a fost gandit de administratiile trecute in slujba cetateanului. Numarul bugetarilor care lucreaza in institutia condusa acum de Ionel Ciunt este de 282 persoane din care 33 sunt sefi si 244 executanti.

Zilele acestea conducerea Primariei Zalau a introdus un program strict, prin care vrea ca fiecare angajat sa isi respecte programul de munca de opt ore. Administratia se gandeste chiar sa monteze cartele de acces pentru personalul din Primarie, in asa fel incat sa-i poata monitoriza in orice moment.

Ionel Ciunt ne-a dezvaluit astazi ca pana la finele anului vrea sa realizeze un birou unic, care sa fie in slujba cetatenilor. Biroul va avea rolul de a rezolva toate problemele zalauanului care merge in Primarie, in asa fel incat cetateanul sa nu mai fie plimbat pe la o suta de ghisee.

Pe langa acest birou unic, Ionel Ciunt vrea ca pana la finele anului sa aiba un raport privind eficienta aparatului bugetar, iar dupa ce vede raportul, va decide ce se intampla cu anumite categorii de bugetari.

"Nu stiu daca o sa cada capete, nu este intentia mea sa dau afara pe nimeni. Intentia mea este sa reformez aparatul bugetar si sa il fac eficient. Pana la finalul anului vreau sa monitorizez eficienta functionarilor din Primarie si apoi vedem cum reorganizam tot aparatul bugetar", ne-a transmis primarul Ionel Ciunt. 

Adauga comentariu