Încă cinci zile de școală ONLINE la Colegiul Tehnic “API”

Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" a anunțat într-o postare pe pagina de Facebook că elevii vor continua și în această săptămână cursurile online. 
În acest context, Consiliul de administrație de la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" a hotărât ca cel puțin până în 23 octombrie 2020, cursurile se vor desfășura în sistem online, din cauza ratei de infectare care în Zalău a ajuns la 4.43 la mia de locuitori. 

"Consiliul de administrație de la Colegiul Tehnic "Alesandru Papiu Ilarian" a luat o hotărâre așteptată, în contextul în care rata de infectare în Zalău a atins 4.43 la 1000 de locuitori, aceea de a continua cursurile online, cel puțin până în 23 octombrie. Nu e ceea ce ne-am dorit, am sperat până acum că lucrurile se vor liniști și ne vom putea vedea ochii măcar. Ochii spun povești, râd și transmit emoție. Pentru încă o perioadă, o să îi vedem la rezoluție mai mare sau mai mică.

Într-o perioadă în care cunoaștem tot mai mulți din jurul nostru infectați, iar la unii apar probleme destul de mari, nu putem provoca liberul arbitru care să stabilească cine face o formă gravă și cine nu. Trebuie să ne gândim la ai noștri, merită să le testăm limitele? Dacă toți am reacționa permanent cu gândul la părinții și bunicii dragi, am fi mai atenți. 
Vă invităm din nou să fim calmi și responsabili și vom reuși să revenim la școală cât de curând. Cu cât suntem mai rezonabili și nu ne vom asuma riscuri inutile, cu atât vom putea să ne vedem mai repede ochii în clasă, acolo unde putem fi noi înșine", este mesajul colegiului. 

Adauga comentariu