Imagini de GROAZĂ în școlile din satele Sălajului

A început școala pentru mii de elevi din județul Sălaj. O bună parte din aceștia învață la școlile din mediul rural. Din păcate însă, mai avem și în Sălaj școli care arată ca în secolul trecut. Unele clădiri în care învață elevii sunt pur și simplu vandalizate, cu geamuri sparte, cu țigle de pe acoperiș rupte, cu toalete insalubre sau pline de mucegai. Am descoperit și unități școlare cu șantiere în lucru, unde elevii se jucau liniștiți printre grămezi de moloz și utilaje.
 

Intrarea în Școala din Chechiș

La Grădinița din Năpradea lipsesc bucăți din acoperiș

La Școala din Bălan elevii joacă volei printre cărămizi și stâlpi de fier beton, pe șantierul sălii de sport

La Cristur, comuna Crișeni, pe lângă clădirea care arată ca într-un film de groază, sunt probleme și cu dreptul de proprietate asupra terenului

La Cheud nu a mai făcut nimeni curățenie de mult timp în curte

Toaleta Școlii Chechiș este plină de mucegai

Comentarii

Eu

11.09.2018 18:24

Veniti sa vedeti grădinița de la Pusta unde sunt inscrisi in jur de 200 de copii si functionează in subsolul Bisericii Baptiste in doua amarate de sali.Curte pt joaca nici nu exista! Toaletele? Dar bine ca sunt platite 5.6 educatoare si o femeie de serviciu! Sa nu uit gradinita este arondata la gradinita cu pr prelungit Horea Simleu. Dar mă rog dacă suntem de etnie romă nu mai contează.

Adauga comentariu