Hunedorean cu permisul de conducere suspendat pe drumurile publice din Sălaj

Potrivit IPJ Sălaj, în cursul zilei de ieri, 9 septembrie a.c., polițiștii sălăjeni au constatat, în flagrant delict, noi infracțiuni la regimul rutier.

Prima faptă a fost constatată de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău, la ora 13:30, pe Drumul Național 1H.

Cu ocazia opririi în trafic a unui autoturism, condus de un bărbat, din județul Hunendoara, polițiștii au constatat faptul că șoferul figura în bazele de date ca având permisul de conducere reținut.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de „conducere fără permis”, faptă prevăzută și pedepsită de art.335 alin.2 din Codul penal.

Cea de-a doua faptă, a fost constatată de patrula mixtă (polițist și jandarm), care efectua serviciul în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu-Almașului.

Polițiștii au depistat în trafic, pe Drumul Național 1G, în localitatea Tetișu, un moped neînmatriculat, condus de un localnic care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La finalizarea cercetărilor în dosarul penal întocmit, polițiștii vor face propuneri legale către unitatea de parchet competentă.

Adauga comentariu