Hoț din Sîg prins de polițiști după ce a furat aproape 6.000 de euro

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti şi propus luni, 26 noiembrie, cu propunere de arestare preventivă, după ce a pătruns în mai multe locuinţe, de pe raza comunei, de unde a sustras diferite sume de bani şi bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 75%.

În data de 23 noimebrie, acesta a pătruns în lociunța unui bărbat și a furat suma de 5.850 de euro, potivit cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna

În continuarea documentării activităţii infracţionale a rezultat faptul că tânărul a mai comis încă şase fapte de furt din locuinţe, de unde a sustras bani şi bunuri ( articole de îmbrăcăminte, unelte agricole etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2100 de lei.

Hoțul a acționat în perioada 15 octombrie - 23 noiembrie, pe timp de zi. 

Tânărul a fost reținut în data de 25 noiembrie, iar ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Instanţa a emis mandatul, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. 


Adauga comentariu