Horațiu Pașca, antrenor Gloria Bistrița: Suntem foarte bine. A fost vorba de un accident minor, fără probleme deosebite!

Antrenorul principal al echipei de handbal Gloria Bistrița, Horațiu Pașca ne-a confirmat accidentul în care a fost implicat autocarul Gloriei 2018 Bistrița în județul Sălaj, dar a precizat că a fost vorba de un accident rutier minor.

” Șoferul unei mașini mici a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, după care s-a colizionat cu autocarul nostru. Impactul aproape că nu l-am simțit, cred că avem un far spart, nimic mai mult. Toate jucătoarele sunt bine și nu au niciun fel de probleme. Mă bucur că și șoferul ghinionist, chiar dacă și-a îndoit mașina, e teafăr. Mulțumim la Dumnezeu că suntem sănătoși cu toții”, ne-a spus Pașca.

Accidentul s-a produs în această după-amiază pe drumul dintre Zalău și Cluj, Gloria 2018 se întorcea de la un joc amical cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici, HC Zalău.

A fost ultima partidă amicală înaintea debutului în sezonul competițional 2019-2020 în Liga Florilor, debut programat pentru ziua de duminică, 1 septembrie, de la ora 11.00, pe terenul Sălii Polivalente din Bistrița în compania fetelor de la SCM Craiova.

Adauga comentariu