HC Zalău și-a luat la revedere de la suporteri printr-o victorie

HC Zalău s-a impus în ultimul meci de pe teren propriu din acest an, scor 25 - 23, în fața echipei CS Gloria Bistrița, într-un joc din etapa a IX - a Ligii Naționale, la handbal feminin. Jocul a fost unul foarte echilibrat, cu răsturnări de scor, însă la final zălăuancele și-au luat la revedere de la suporteri printr-o victorie. 

Startul meciului a aparținut oaspetelor, care după primele 9 minute aveau deja avans de 3 goluri, 4-1. Zălăul lui Tadici a încercat să revină, însă s-a impiedicat de paradele portarului bistrițean, Măzăreanu care a avut o serie de parade spectaculoase. La jumătatea reprizei, zălăuancele s-au apropiat la 2 goluri, 6 - 8, iar în minutul 22, au trecut în avantaj pentru prima dată, 11 - 10. În ciuda revenirii pe tabela, tot Bistrița a intrat în avantaj la cabine, 13 - 12.

Formația lui Horațiu Pașca și-a continuat jocul bun și în debutul părții secunde, când s-au desprins rapid la 4 goluri, 17 - 13. Diferența de 4 goluri s-a menținut până în minutul 43 (20 - 16), moment în care a început asaltul Zalăului. După ce a egalat la 20, în minutul 48, HC Zalău a trecut în avantaj cu nouă minute până la final, 22 - 21. Golul marcat de Valentina Panici în minutul 57, pentru 25 - 23, coroborat cu intervențiile Paulei Vișan, din ultimele secunde ale partidei, a făcut ca echipa lui Tadici să câștige un meci care la un moment dat părea pierdut. Partida s-a încheiat 25 - 23, iar HC Zalău obține a patra victorie din acest sezon.

De la HC Zalău cele mai multe goluri le-a marcat Claudia Constantinescu, 9, în timp ce Oana Țiplea a reușit să marcheze 10 goluri, fiind golghetera partidei. 

Pentru HC Zalău urmează partida de la Buzău, de duminică, iar Bistrița va primi vizita echipei CSM București

Adauga comentariu