Ginerele lui Ionel Ciunt este singurul sef din IPJ Salaj care are la baza Academia de Politie. Altii sunt ingineri si jurnalisti

Conducerea IPJ Salaj are doi inspectori. Unul este Aurel Stirb, inginer IT, absolvent de Universitate Tehnica si cu un master la Vasile Goldis; celalalt este Calin Ionut Rolnic, absolvent al Academiei de Politie. 

Mare scandal a fost in Salaj zilele trecute cand ginerele lui Ionel Ciunt a fost numit inspector general adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Salaj. Stiti ce este culmea? Ginerele lui Ionel Ciunt este singurul sef din IPJ Salaj care are la baza Academia de Politie! De aceea imi permit sa ridic si eu mai multe intrebari: 

1. De ce atunci cand doamna ofiter Tincuta Dumuta, fosta jurnalista, recrutata din sursa externa, a fost numita Sef Centru Operational nu a facut nimeni scandal?

2. De ce atunci cand domnul Miron Aurel Stirb, fost angajat ca inginer la o firma de IT si fost angajat la serviciul unde se fac tablitele de inmatriculare, a ajuns inspector general nu a facut nimeni scandal?

3. De ce atunci cand inginerul de la Tenaris, Marius Chichisan, a ajuns sef Serviciu de Securitate, nu a facut nimeni scandal? 

4. De ce atunci cand alti sefi din IPJ Salaj recrutati din sursa externa au fost numiti in functie nu a facut nimeni scandal?

E normal sa fim nemultumiti ca un tanar de 27 de ani, cu doar 7 zile lucrate in Politie, fost ofiter DIPI, ajunge inspector sef adjunct. Dar la fel de normal este sa fim nemultumiti si cand alti oameni care s-au specializat la locul de munca sunt numiti in functie cheie. Voi credeti ca Tincuta este mai buna ca ginerele lui Ciunt? Credeti ca ingnierul de la Tenaris este mai bun ca alt inginer ajuns sef? Nici poveste, toti au fost perfectionati la locul de munca. 

 

 

Comentarii

Tincuta

12.06.2018 23:43

Stimate bloger-ist (ce ocupație o mai fi și asta?)! Eu, Tincuta, nu sunt jurnalist, deși am profesat la nivel profesionist, nu ca dumneata! Sunt absolventa de Drept. Nu am fost numita în funcția de șef Centru Operațional, ci am participat la un concurs (nu examen), pe care l-am luat. Așadar, nu ocup o funcție prin numire!!!! Dar nu ma aștept sa faci diferența între numire, împuternicire, desemnare etc. De fapt nu ma aștept la nimic de la dumneata, ca n-am de la cine! Nu reprezinți nimic! Ai o scriitura oligofrena și orice elev de clasa a V-a îți poate da clasa! Și sper ca n-ai pretenții sa consideri ca ocupația ta se înrudește măcar cu jurnalismul!!!!!!! Inspiri doar mila! Mai bine îl "slujeai" în continuare pe domnul deputat Balint! Măcar nu erai de rasul județului!

Adauga comentariu