GEST NOBIL făcut de Laurențiu Ciocoi și Hipermarketul Carrefour Zalău. Peste 50 de familii din Sălaj, susținute cu alimente

Cunoscut în rândul zălăuanilor ca fiind un om cu suflet mare, activistul civic, Laurențiu Ciocoi a inițiat în urmă cu câteva săptămâni o campanie de ajutorare a sălăjenilor și în special a persoanelor cu o situație materială precară. Alături de zălăuani s-a implicat și Hipermarketul Carrefour care a făcut o donație foarte importantă. 

”Deși puțini știu, Carrefour este un susținător implicat, al producătorilor bio din România, și după cum vedeți, este și  susținătorul noștru. Sensibili la doleanțele clientilor, alături evident și de cei loviți aprig de viata, mai ales în această perioadă, grea pentru fiecare dintre noi”, ne-a declarat Laurențiu Ciocoi. 

În acest context, peste 50 de famiilii și peste 120 de copii sunt constant susținuți de asociația ”Alături de copii” și grupul de sprijin ”Reușim Împreună RRR”. În zilele următoare, oamenii cu suflet mare vor finaliza o nouă etapă din această campanie, urmând ca alte familii să primească alimentele atât de necesare unui trai decent, mai ales în această perioadă de pandemie. 

”#Reușimîmpreună este strigătul nostru, al tuturor celor care  veniți mereu, fiind un real sprijin, împreună cu asociația "Alături de copii", azi și Carrefour s-a hotărât să fie un suflu nou! Va multumim. #reușimîmpreună”, a încheiat activistul zălăuan. 

Adauga comentariu