Gest nobil al unui jurnalist de la Ziarul de Sălaj. A găsit o sumă IMPORTANTĂ de bani în Gara Zalău și i-a predat Poliției

Colegul nostru de la Ziarul de Sălaj, jurnalistul Eduard Farcaș a dat astăzi dovadă de spirit civic. În jurul orei 19.20, în timp ce se afla în documentarea unui material în zona Gării CFR Zalău, jurnalistul a observat o sumă importantă de bani la ieșirea din punctul feroviar spre strada ce duce în comuna Crișeni.

Nu a stat pe gânduri și a mers să alerteze agentul de poliție TF din gară. Din cauza faptului că acesta nu era acolo, fiind ieșit din serviciu, colegul nostru a mers la Secția de Poliție Zalău unde a predat bancnotele. 

La cererea Poliției Zalău, nu vom face publică suma de bani deoarece astfel ar putea merge oricine să solicite acei bani. Putem spune doar că moneda era euro, iar suma depășește salariul minim al unui zălăuan. 

"Cred în fapte bune. În zonă nu sunt nici camere video și puteam liniștit să fac banii nevăzuți. Chiar asta au susținut și cei de la secția de Poliție care s-au mirat că am mers să declar suma de bani găsită. Totul s-a petrecut în jurul orei 19.20 când documentam un material despre Gara CFR și am zărit acele bancnote de euro. Cel mai probabil au căzut din buzunarul unui trecător deoarece erau mototolite bine. În zonă erau și câțiva nuntați care își făceau o sesiune foto, i-am întrebat dacă nu sunt ai lor banii și au răspuns negativ", ne-a spus colegul nostru. 

Cel care și-a pierdut banii îi găsește la Secția de Poliție Zalău. Sperăm ca pe viitor cât mai mulți zălăuani să recurgă la gesturi noblie și să fie actorii unor fapte bune! 

 

Adauga comentariu