GEST DE OMENIE. CORINA ȚURCAS își donează toate încasările timp cinci zile pentru Lara. Micuța are nevoie de 1 milion jumate de dolari pentru a TRĂI

O lume întreagă s-a mobilizat pentru Lara, fetița de doar cinci anișori cu rădăcini în Sălaj, care în prezent trece prin clipe de coșmar. Copila suferă de leucemie și are nevoie de o sumă imens de mare pentru a putea trăi, 1 milion jumate de dolari este prețul vieții pentru Lara. 

În acest context, Corina Țurcaș, o sălăjeancă cu suflet mare vine în ajutorul familiei micuței cu chip de îngeraș. Zălăuanca își va dona toate încasările de la magazinul pe care îl deține, în perioada 27-31 iulie 2020. Cei care doresc să ajute sunt rugați să-i treacă pragul. Sunt produse noi și second, de adulți și copii, mai puțin bărbați, prețuri negociabile pe loc în funcție de cantitate. Totuși, trebuie tinut cont că se dorește să se adune câți mai mulți bănuți și că scopul e unul caritabil. 

"M-am tot gandit cum sa vin in ajutorul parintilor Larei,fetita din Salaj care lupta cu leucemia si am gasit o solutie...Toate vanzarile realizate de asociatie in saptamana 27-31 iulie vor fi donate in contul lor...asadar va astept de luni-vineri,orar 10-17 sa va alegeti haine,jucarii,incaltaminte,la pret foarte bun,gama variata,sunt produse noi si second,de adulti si copii,mai putin barbati,preturi negociabile pe loc in functie de cantitate,dar sa tineti totusi cont ca ne dorim sa adunam banuti si ca scopul e unul caritabil...am sa incerc sa pun poze in comentarii cu una alta pentru a va ispiti sa veniti direct la sediu,str Simion Barnutiu nr 59,bl 1E,unde sunt sanse mult mai mari sa va gasiti ceva pe plac si sa ajutati astfel familia...Fiindca in Nusfalau mai este o fetita care are nevoie de ajutor financiar,am sa fac acest lucru si pentru ea,in saptamana urmatoare...Va astept cu drag sa faceti o fapta buna...Pentru mai multe detalii despre caz,urmariti grupul dedicatei. https://www.facebook.com/groups/272747690629374/?ref=share", a spus Corina Țurcaș. 

Adauga comentariu