George Zima, mesaj de ADIO pentru șimleuani: ”Eu acum trebuie să merg mai departe, dar mă voi întoarce la tine de fiecare dată când o să am ocazia”

George Zima, fostul antrenor al echipei din Șimleu este noul tehnician al formației SCM Zalău. Totul s-a oficiat în cursul zilei de ieri, când tânărul antrenor de 31 de ani a semnat contractul cu gruparea zălăuană. La scurt timp după semnarea contractului cu Zalăul, George Zima a transmis un mesaj de adio către șimleuani. 

Zima le-a transmis șimleuanilor că acum trebuie să meargă mai departe, dar se va întoarce la Șimleu de fiecare dată când va avea ocazia, deoarece orașul de sub măgura i-a devenit ”acasă”.

”Dragă Șimleu, 
Zâmbeste, te rog, mi-ai devenit “acasă”, am dat totul pentru tine, până în ultima zi... am depus eforturi mari, am pus suflet și m-am dedicat zi de zi, noapte de noapte, să te văd fericit și prin tine să-mi construiesc și eu drumul...
Mulțumesc pentru tot ce mi ai oferit în acești doi ani, pentru oamenii minunați pe care mi i-ai scos în cale, pentru clipele frumoase pe care le-am trăit și pentru oamenii care nu m-au plăcut, dar m-au făcut să mă dezvolt pozitiv și mai mult!

Eu acum trebuie să merg mai departe, pentru o luna, 6 luni, 1 an sau pentru totdeauna, dar mă voi întoarce la tine de fiecare dată când o să am ocazia!

Mulțumesc Sportul Șimleu Silvaniei, conducerii, suporterilor, tuturor din anturajul clubului și în mod special tuturor jucătorilor cu care am lucrat în acești doi ani”, este mesajul lui Zima.

George Zima va debuta pe banca Zalăului sâmbătă, în prima manșă pentru barajul de promovare în Liga a 2-a, când zălăuanii vor întâlni pe Municipalul din Zalău formația CSO Cugir. 

Adauga comentariu