Gafa a Inspectoratului Scolar Judetean. Cine nu il cunoaste pe subprefectul Vegh?

Salajul a primit astazi vizita secretarului de stat Debelke Lilla din cadrul Ministerului Romanilor de Pretutindeni. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Salaj si a avut ca scop informarea populatiei despre munca in strainatate.

Institutia condusa de sotia senatorului PSD, Gherghe Pop, nu a fost in stare sa organizeze insa un asemenea eveniment la care au participat sute de profesori din judet. 

Desi nu a participat la eveniment, prefectul Florin Florian avea trecut pe masa oficiala numele pe o hartie trasa la xerox. Pe scaunul dedicat prefectului si prezentat asa cum se cuvine a luat loc subprefectul de Salaj, Vegh Alexandru. A stat minute bune cu numele prefectului in fata sa, pana cand si-a dat seama de gafa organizatorilor si a aruncat hartia trasa la xerox.

Explicatii lui Vegh? Subprefectul sustine ca Inspectoratul Scolar nu a apucat sa mai traga la xerox inca o hartie. 

"Asa a ramas, nu au mai apucat sa schimbe. Au fost facute ieri acele hartii si nu au mai apucat sa tipareasca altele. Mi-am dat seama de greseala si am luat hartia din fata mea. Oricum, cine nu ma cunoaste pe mine?", a spus Vegh Alexandru.

Adauga comentariu