FOTO.TRAGEDIE. Un sălăjean a murit într-un groaznic accident de circulație petrecut pe o autostrada din Germania

Un transportator de autovehicule din Sălaj a murit ieri, pe străzile din Germania, într-un grav accident de circulație. Potrivit site-ului rnz.de, se pare că Dombi Robert nu a observat blocajul în trafic și a intrat direct în spatele unui tir.

Cumplitul accident s-a petrecut ieri, în jurul orei 15.48 pe autostrada A6, între Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau. După accident, A6 a fost închisă cîteva zeci de minute.

Sălăjeanul Dombi Robert transporta pe trailer două mașini și potrivit sursei citate nu purta centura de sigurață. În urma impactului, acesta a intrat aproximativ doi metri sub caminonul de 40 de tone, din fața sa. Dombi Robert, în vârstă de 32 de ani a murit înainte de sosirea ambulanței.

În timpul intervenției, autostrada a fost închisă complet aproximativ o oră. Ulterior, traficul a fost lăsat pe banda din stânga scenei accidentului. Departamentul de pompieri Sinsheim s-a deplasat cu 18 bărbați și șase vehicule la locul accidentului. Au fost și doi medici de urgență și două ambulanțe la fața locului.

Dombi Robert, băiatul sufletist din Zalău

Dombi Robert a avut 32 de ani și a fost un băiat foarte bun la suflet. Acesta ajuta pe toată lumea indiferent de situație. 

”Îl cunosc pe Dombi de foarte mult timp. A fost un băiat corect și ajuta pe toată lumea. Foarte sufletist”, ne-a declarat un apropiat a lui Dombi Robert.

foto - rnz.de

 

 

Adauga comentariu