FOTOREPORTAJ. Săracii bugetari din Primăria Zalău se laudă cu mașini de lux

Cine spune că bugetarii nu o duc bine se înșala amarnic. Chiar dacă Boc le-a tăiat din leafă în urma cu ceva timp, angajații Primăriei Zalău o duc bine în comparație cu alți locuitori din Zalău. Potrivit ultimelor statistici, un angajat al Primăriei câștigă în jur de 3 - 4 mii de lei lunar, spre deosebire de un angajat la privat care se chinuie pe un salariu mimin de 1.950 de lei. 

Cu un salariu de 3 - 4 mii de lei, un zălăuan obișnuit ar trăi decent, nu s-ar gândi la cheltielile zilnice și lunare, taxele și impozitele ar fi o joacă, iar în garaj ar sta o mașină cât de cât bună. Pentru unii zălăuani pare un vis, însă pentru bugetari visul zălăuanului de rând este realitate. De ce? Pentru că el, bugetarul, nu are stresul servciului de mâine, banii vin la timp, concediile sunt concedii, iar viața pe care o duce este una relaxantă. 

Mai mult, am dat o tură prin parcarea privată a Primăriei Zalău - unde au voie să parcheze doar angajații instituției -  și am observat un adevart parc auto, cu multe autoturisme de lux. Predomină marca Volksvagen, în special modelele Jetta, Passat și chiar Touareg, al cărui preț pe piața second de mașini depășeste 15 mii de euro. Cei mai slab plătiți bugetari din Primăria condusă de Ionel Ciunt se laudă și ei cu câte o Dacia Logan, un Daewoo Matiz sau un Renault Laguna. Sunt și angajați care preferă mașinele de teren - Land Rover sau Hyundai. 

Cireașa de pe tort din parcarea privată a Primărie este o Mazda, autoturism care atrage privirile trecătorilor. 

Așa să tot lucrezi la Primăria Zalău...

Comentarii

Alin

15.08.2018 01:39

Astea is mașini de lux??? :)))))))) Unde trăiești copiile...apropo..ai uitat să ștergi Matizul de lux din poza

Alexandru

15.08.2018 13:12

Ba da invidioși mai sunteti, doar proprietarii stiu cât au economisit sa își permită o masina buna și vin niște pisați de “reporteri” mâncători de rahat și repede au și ei știri. Ma pis pe ziarul vostru,și pe voi odata cu el! Gunoaie .

Adauga comentariu